čtvrtek 10. července 2014

Parazit, svazek pátý a 105. kapitola Ságy o Vinlandu

S Matym93 vydáváme další svazek mangy Parazit obsahující dalších osm kapitol. Dále opět s Matym93 a Torenem vydáváme novou kapitolu Ságy o Vinlandu. Vše je na obvyklých místech.

Ohledně Parazitního anime… které začne vysílání na podzim. Původní myšlenka počítala pouze s holými externími titulky bez jakéhokoliv stylování, poněvadž s fansubem jako takovým jsem víceméně skončil, ale Iwaaki si kvalitní překlad zaslouží a pravděpodobnost, že by se na výplody NeoExorcist, kteří mají překládání Parazita dle Akihabary v plánu, dalo dívat, je mizivá. Zvažuji tedy možnost vytvářet čisté softsuby (s enkódem jsem skončil určitě). Zdali bych požádal o pomoc nějakou schopnou existující skupinu, nebo nějak přemluvil Matyho93, aby obstaral víc než jenom korekturu, ještě nevím. Otázkou je, zdali by byl o softsub zájem, poněvadž pokud ne, pak si vystačím s holými srt titulky.

1 komentář:

  1. Ani si nedokazete predstavit jak jsem byl rad kdyz jsem zjistil ze delate preklad techto dvou manga serii. Vinland Saga mi byla doporucena a stejne tak i Parazit me zacal zajimat potom co jsme se dozvedel ze v tomhle roce bude anime/film. A kdyz kouknu na Aki hnedka na me vyskoci vas blog. Super prace :)

    OdpovědětVymazat